Naš ponos

NK Polet ima veliki broj vrijednih članova koji treniraju i igraju utakmice u svim uzrasnim kategorijama, od vrtićanaca pa sve do seniora. To ukazuje na dobru organizaciju i angažman kluba u razvoju nogometnih vještina igrača u svim dobnim skupinama.

UPISI U ŠKOLU NOGOMETA

black short coated dog playing soccer ball on black asphalt road during daytime
black short coated dog playing soccer ball on black asphalt road during daytime

"Nije znanje znanje znati, znanje je znanje dati"

Visoku razinu stručnosti i obrazovanja trenera stečeno je na najcjenjenijim obrazovnim ustanovama poput Kineziološkog fakulteta i Hrvatske nogometne akademije.

Kineziološki fakultet je uobičajena obrazovna institucija koja nudi studij sportskih znanosti, tjelesnog odgoja i srodnih područja. Kroz takav studij, treneri mogu steći temeljna znanja o anatomiji, fiziologiji, metodici treninga i drugim aspektima koji su važni za vođenje treninga u sportu.

Hrvatska nogometna akademija također ima renomiranu reputaciju u obuci i razvoju nogometnih trenera. Ova akademija pruža specifično usmjerenu obuku za trenere nogometa, što uključuje taktiku, tehniku, strategije igre i sve druge relevantne aspekte nogometnog treninga.

Kombinacija teorijskog znanja i praktičnih vještina koje naši treneri posjeduju može im pomoći u pravilnom vođenju treninga, individualnom razvoju igrača i postizanju uspjeha na terenu.

Stručna osposobljenost trenera

trener kadeta
BOSNAR DAVOR
Gotovac mario

Upoznajte naše trenere

VODITELJ ŠKOLE NOGOMETA

TRENER SENIORA

TRENER PIONIRA

TRENER JUNIORA

mag.cin., trener UEFA A

trener UEFA A

kRIŽIĆ MARIN

trener UEFA C

NACIONALNA PRO

SITAR DAVOR

TRENER LIMAČA

TRENER ZAGIĆA

TRENER PREDŠKOLSKA DOB

NACIONALNA PRO

mIKEC MATIJA
dOŠEN DAMIR

UEFA C